Kilde: TV2 Salto

Personale

 


Line
Ejer


Birgitte
Salgsassistent


May
Salgsassistent


Bente
Webassistent


Emilie
Elev

Om OnlineLingeri

Onlinelingeri.dk er en spændende Webshop med stort og varieret udvalg. Den er bygget op over vores fysiske butik Fleur Bodywear der ligger midt i Hobro’s gågade. Lingeri forretningen har eksisteret i mange år, og siden 2003 har den været ejet af Line Tolborg Thy, hvor den ændrede navn til Fleur Bodywear og kom med i Fleur kæden. Fleur er en landsdækkende kæde og dermed kan vi garantere landsdækkende bytteservice. Da vi har kunder over hele verden og har haft salg over telefonen, besluttede vi os for at lave en webshop; Onlinelingeri.dk så alle har mulighed for at handle hos os.

Fleur Bodywear er en undertøjs forretning der har et stort udvalg af produkter og modeller. Vi sælger lingeri, badetøj, nattøj (natkjoler, underkjoler, pyjamas, kåber og hjemmedragter), shapewear (stram ind undertøj), strømper og diverse tilbehør til de forskellige produkter. Vores udvalg passer både til den yngre generation, men også den modne kvinde og den ældre generation. Vi har bredt udvalg og det giver os også mulighed for at have størrelser fra 65A-90L (nogen af Bh´erne laves også op til 120 i omkreds). Vores brede udvalg giver os mulighed for at have en bred målgruppe og dermed har vi god erfaring i at finde den rigtige bh til den bestemte kvinde. Vores nattøj og bomuldsundertøj findes i størrelserne 36-52 og findes i mange forskellige kvaliteter såsom bomuld, silke, satin, microfibre og det lækre velour i vores hjemmedragter.

Fleur Bodywear har en god blanding af forskellige mærker, vi fører mærkerne Scarlett (det tidligere Fleur), E-sprit, Triumph, Femilet, Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Chantelle, Freya, Anita (store størrelser, sports bh og amme bh, Mey, Lady Avenue, Wiki, Nanso, Sloggi, Schiesser, Decoy, Naturana (silvana), KT-strømper og DIM. Dette giver os en god mulighed for at have mange forskellige produkter og dermed har vi noget til enhver smag. Kan du ikke finde det du søger i webshoppen inviterer vi dig til at ringe og høre om vi har produktet eller kan skaffe det.

Vi går meget op i personlig betjening og er selvfølgelige altid klar til at hjælpe dig i vores i fysiske butik hvis du ikke er helt sikker på størrelsen. Og ellers står vi også klar på at hjælpe dig over telefonen eller per mail.

Med venlig hilsen

Onlinelingeri.dk